standpunt
belang
verwijt
wens
dit niet
wat wel
verleden
toekomst
de ander moet
dit heb ik nodig
verlies
investering
blokkade
ervaring
schuld
verantwoordelijkheid
ontlopen
exploreren
risico
kans
angst
vertrouwen
verzet
aanvaarding
weerstand
behoefte

Selen Bernink-Balci

Selen Bernink-Balci

Selen Bernink-Balci (1982) is MfN-Registermediator, trainer en coach.

Zij is een erkend mediator met een juridische achtergrond. Haar mediationopleiding volgde zij aan het Amsterdams ADR-instituut (‘Master legal ADR – specialist’).

Selen is als trainer verbonden aan het Centrum voor Conflicthantering.

Aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie heeft zij de opleiding coaching gevolgd met als specialisatie integratieve systemische opstellingen.

Als studente rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam vervulde zij diverse bestuursfuncties. Daarnaast is zij langdurig werkzaam geweest bij advocatenkantoren in Amsterdam. Sinds 2013 werkt zij samen met Jacques de Waart.

Als mediator bemiddelt zij bij verstoorde samenwerkingsrelaties, arbeidsconflicten binnen (familie)bedrijven, onderwijsinstellingen en de gezondheidszorg en bij conflicten binnen VvE's. Daarnaast richt zij zich, als Specialist Familiemediator, op mediation bij scheidingen (o.a. opstellen ouderschapsplan) en andere verstoorde persoonlijke- en familieverhoudingen, zoals nalatenschappen. In dat verband volgde zij de specialisatie integratieve relatietherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Tevens heeft Selen ervaring met het begeleiden van interculturele onderhandelingen en conflicten.

Zij verricht mediations en coaching met name in Amsterdam. Daarnaast zijn mediations op het kantoor te Amersfoort ook een mogelijkheid. Verder werkt zij op verwijzing van de rechtbanken en het Juridisch Loket.

(033) – 465 6060 | info@de-waart.nl

Contactformulier

LinkedIN

sbalci@de-waart.nl

06-218 303 23

Jacques de Waart

Jacques de Waart

Mediator, Trainer

Meer info

 

Selen Bernink-Balci

Selen Bernink-Balci

Mediator, Trainer, Coach

Meer info